У Львові суд конфіскував у водія Peugeot 206 XR за їзду під наркотиками

Фото з відкритих джерел

Це вже втретє чоловіка покарали за їзду під наркотиками

У Львові водія втретє судили за водіння у стані наркотичного сп’яніння. Чоловіка оштрафували на 51 тис. грн, продовжили заборону на керування транспортом та конфіскували його автомобіль. Про це йдеться у постанові, оприлюдненій в Єдиному державному реєстрі судових рішень у четвер, 20 червня.

Чоловіка впіймали за кермом під наркотиками та без прав

За матеріалами справи, патрульні зупинили Григорія Ж. за кермом Peugeot 206 XR на вулиці Христофора Колумба у Львові 23 березня цього року. Під час розмови з водієм правоохоронці помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння — зіниці його очей не реагували на світло, він був блідий та розмовляв з труднощами. Крім того, Григорій Ж. не мав водійських прав, адже його їх позбавили у березні 2023 року. Пройти перевірку на стан сп’яніння водій категорично відмовився.

Це вже третє покарання Григорія Ж. за водіння під наркотиками. До цього його затримали у грудні 2022 року, тоді чоловіка оштрафували на 34 тис. грн та на три роки позбавили водійських прав. Вдруге ж водія впіймали у січні 2023 року, й оштрафували на 40,8 тис. грн з позбавленням права керування автомобілями на п’ять років.

Водій сплатить 51 тис. грн штрафу і позбудеться автомобіля

На судове засідання Григорій Ж. не з’явився, не надавши жодного пояснення. Личаківський районний суд Львова врахував попередні порушення водія, визнав його винним у нетверезому водінні та призначив покарання — 51 тис. грн штрафу та заборона керувати автомобілями на 10 років. Також у Григорія Ж. конфіскували його автомобіль Peugeot 206 XR.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності