Львів’янку оштрафували за п’яну аварію, в якій загинула її 2-річна донька

На Львівщині матір оштрафували за п’яну аварію, в якій загинула донька

Жінка також не мала при собі водійського посвідчення

Золочівський районний суд Львівської області судив львів’янку Наталію Я. за вчинену аварію. Жінка, перебуваючи п’яною за кермом, втратила керування, через що автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП загинула 2-річна донька водійки. Суд оштрафував обвинувачену та на 10 років заборонив їй керувати транспортом, йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у четвер, 20 червня.

Водійка сплатить 85 тис. грн штрафу

За матеріалами справи, аварія сталася ввечері 23 грудня 2023 року неподалік села Плугів, Золочівського району. Наталія Я. їхала в автомобілі Renault Kangoo разом із двома дітьми. Під час руху жінка перевищила швидкість та втратила керування, через що авто з’їхало на обочину та перекинулося.

Внаслідок аварії 2-річна донька водійки отримала важку черепно-мозкову травму, від якої померла на місці. Ще один пасажир — 9 річний хлопчик — отримав струс головного мозку та був госпіталізований. Правоохоронці, які прибули на місце ДТП, виявили, що Наталія Я. не лише була за кермом п’яною, а й не мала при собі водійського посвідчення.

Під час судового засідання обвинувачена повністю визнала свою провину. Вона уклала з прокурором угоду про визнання винуватості, в якій погоджувалась сплатити штраф та позбутися прав на керування автомобілем.

Золочівський районний суд Львівської області вирішив затвердити угоду про винуватість. Відтак жінку зобов’язали сплатити штраф у розмірі 85 тис. грн та позбавили її водійських прав на 10 років. Цей вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності