У Стрию зіткнулися Lexus та Nissan: двоє водіїв госпіталізовані

ДТП в Стрию: одне з легкових авто перевернулось на дах

Стан постраждалих водіїв наразі невідомий. На місці аварії працюють слідчі

У середу, 19 червня, в Стрию зіткнулись два автомобілі, один з легковиків перевернувся на дах. Внаслідок ДТП двох водіїв госпіталізували. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили поліції Львівської області. Наразі на місці аварії працюють слідчі.

Обох водіїв довелось госпіталізувати

Як зазначили правоохоронці, аварія трапилась близько 12:00 поблизу “Епіцентру”, що на вулиці Олега Ольжича у Стрию. В ДТП зіткнулися легковики Lexus та Nissan. Обоє водіїв постраждали та були госпіталізовані. Наразі медики встановлюють діагноз потерпілим. Як попередньо встановили правоохоронці, за кермом Nissan був 55-річний житель Івано-Франківської області, а автомобілем Lexus керувала 32-річна киянка.

З кадрів, які опублікували в соцмережах очевидці видно, що один з автомобілів внаслідок зіткнення перекинувся і лежав на даху. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, нещодавно у Львові водій BMW збив 15-річного хлопця разом з дівчиною на самокаті. Крім того, поблизу Буська 13-річний велосипедист потрапив до реанімації через зіткнення з автобусом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності