На Львівщині запустили "Навігатор ветерана" — онлайн-помічник для військових

Презентація "Навігатора ветерана".

Мобільний застосунок допоможе військовим зорієнтуватися в юридичних питаннях та оформленні документів

На Львівщині презентували новий інформаційний сервіс "Навігатор ветерана". Це онлайн-ресурс, завдяки якому воїни та ветерани можуть отримати актуальну інформацію про всі соціальні, медичні послуги та оформлення статусів для них. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Сервіс покаже актуальні дані про послуги та статуси

Безкоштовний застосунок допоможе зорієнтуватися в базових юридичних питаннях, повʼязаних із проходженням військової служби та шляхом пораненого. Також у застосунку відображається перелік медичних закладів, соціальних служб, їхні контакти й розклад роботи та є можливість прокласти маршрут до цього закладу. Крім кожного користувачі зможуть отримувати сповіщення про оновлення у процедурах, наприклад, щодо соціальних виплат.

Додаток розробив сервіс "Принцип" за підтримки Фонду "Партнерство за сильну Україну". Скористатися "Навігатором ветерана" можна за Портал послуг та пільг . Окрім цього онлайн-навігатора, на Львівщині діють й інші ресурси для військових — Концепція підтримки захисників, Портал послуг та пільг та Офіс підтримки родин військових.

Ці ініціативи покликані допомогти воїнам та ветеранам якнайшвидше адаптуватися після війни та інтегруватися у життя громад. Вони інформують про всі послуги, пільги, можливості працевлаштування, а також надають психологічну, юридичну та гуманітарну підтримку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності