40-річна львів’янка з діагнозом “безпліддя“ народила восьму дитину

Віра Войтків з новонародженою донькою

Жінка народила вже шосту доньку

У Львові 40-річна Віра Войтків, якій двадцять років тому поставили діагноз “безпліддя“, народила шосту доньку. У жінки це вже восьма дитина. Про це журналістам LVIV.MEDIA повідомили у пресслужбі Лікарні Святої Анни Першого медоб’єднання Львова у вівторок, 18 червня.

Віра Войтків вийшла заміж у віці 18 років, і хотіла якнайшвидше завагітніти, бо дуже любила дітей. Перші дві вагітності жінки обірвалися на термінах 14-15 тижнів, а у 20 років лікарі діагностували у неї безпліддя. Попри це Віра Войтків не полишала надії стати матір’ю. “Якщо все-таки буде Божа воля на те, аби я була мамою, то дітей буде багато“, — розповіла вона.

Вже за рік після діагнозу жінка завагітніла та народила першу доньку. “У перші дні після народження первістки мені здавалося, що то сон. Я не вірила, що змогла виносити і народити. Щастю не було меж!”, — поділилася Віра. Протягом майже двадцяти років львів’янка народила ще шістьох дітей — двох хлопчиків та чотирьох дівчат.

У віці 40 років Віра Войтків народила увосьме. Шоста донька з’явилася на світ вагою 3,5 кг та ростом 53 см, її назвали Амелією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності