31-річний ухилянт з Львівщини отримав три роки ув’язнення

Три роки для ухилянта: суд на Львівщині виніс вирок

Каяття військовозобов’язаного суд визнав не щирим і призначив реальний термін

Бродівський районний суд виніс вирок 31-річному Роману Ш., який ухилився від призову попри те, що був придатним до військової служби. Про це у понеділок, 17 червня, повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Як йдеться в повідомленні, мешканець Бродівщини пройшов військово-лікарську комісію 20 липня минулого року та був визнаний придатним до служби у війську. Попри це, отримавши повістку, у той же день, військовозобов’язаний без поважної причини не з’явився до ТЦК для проходження служби.

Військовозобов’язаному призначили три роки ув’язнення

Обвинувачений визнав свою вину повністю, проте суддя Богдан Петейчук визнав каяття чоловіка не щирим і покарання не пом’якшив, мовляв, той ”усвідомлював та усвідомлює наслідки своєї протиправної поведінки, не висловлює жаль щодо такої поведінки, під час судового розгляду жодним чином не намагався виправити ситуацію, яка склалася. А тому, суд не вважає, що обвинувачений щиро розкаявся у скоєному.” Відтак, суд визнав 31-річного Романа Ш. винним в ухиленні від призову та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно суд на три роки ув’язнив львів’янина, який заявив, що не хоче служити в ЗСУ і тому ухилився від призову.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності