У неділю Львівщина попрощається з трьома загиблими військовими

Свічка

В останню путь проведуть Назара Шутяка, Миколу Самотиса та Романа Дедюлю

У неділю, 16 червня, на Львівщині попрощаються із захисниками Назаром Шутяком, Миколою Самотисом та Романом Дедюлею. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Назар Шутяк

Народився у селі Суховоля Зимноводівської громади. Був учасником АТО та із перших днів повномасштабного вторгнення добровільно став на захист держави. Помер Назар Шутяк 13 червня цього року під час лікування у Військово-медичному клінічному центрі Східного регіону в/ч А4615. Йому було 39 років.

Микола Самотис

Микола Самотис народився у селі Устя, що у Миколаївські громаді на Львівщині. Став на захист України із початком повномасштабного вторгнення. Помер у шпиталі в Харкові 2 червня цього року у 53-річному віці.

Роман Дедюля

У 22-річному віці поблизу села Шабельне на Харківщині загинув мешканець села Нове Місто, що у Добромильській громаді, Роман Дедюля. Роман був заступником начальника прикордонної застави з морально-психологічного забезпечення. Воював у розвідувальній прикордонній заставі другої прикордонної комендатури швидкого реагування 1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України в/ч 9937

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності