Заснув на посту: на Львівщині судили прикордонника

Прикордонник

Прикордонник має сплатити 17 тисяч штрафу

Яворівський районний суд Львівської області притягнув до адміністративної відповідальності молодшого інспектора прикордонної служби Дениса Г., бо той заснув на посту. Про це стало відомо із постанови, оприлюдненої 12 червня у Єдиному реєстрі судових справ.

22 березня о пів на другу ночі, під час перевірки несення служби прикордонного наряду “Прикордонний патруль” на Яворівщині, помітили, що один із солдатів спить на посту. Цим він порушив службову інструкцію та вчинив адміністративне правопорушення.

Підсудний Денис Г. до зали суду не прийшов, проте вину у вчиненні правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся та просив суд суворо його не карати.

Суддя Ігор Матвіїв покарав прикордонника штрафом в 17 тис. грн. А також зобов’язав сплатити судовий збір — 605 грн. Штраф прикордонник повинен сплатити не пізніше, ніж через 15 днів з моменту вручення йому постанови. Проте цю постанову ще можна оскаржити.

Варто зазначити, що днем раніше цей же суддя Ігор Матвіїв, вже розглядав схожу справу. Тоді він судив молодшого інспектора прикордонної служби Олександра П. Прикордонник 15 березня заснув на посту, залишивши зброю без нагляду. До суду він не з'явився та клопотань про відкладення розгляду справи не надсилав. Тож суддя розглядав справу за його відсутності. Ігор Матвіїв визнав прикордонника винним, проте обмежившись лише усним зауваженням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності