Депутат Червоноградської райради повідомив про викриття двох поліцейських на хабарі

Їх уже звільняли з поліції: У Червонограді викрили двох правоохоронців на хабарі

Василя Мандригу і Петра Царука підозрюють в отримані неправомірної вигоди

Двох працівників Червоноградського відділу поліції, Василя Мандригу і Петра Царука у вівторок, 11 червня, СБУ та ДБР викрили в отриманні хабаря. Про це повідомив депутат Червоноградської районної ради Олександр Клімов.

Викритих уже звільняли з поліції

За словами Олександра Клімова, працівникам ДБР та СБУ вдалося затримати лише Василя Мандригу. Також депутат повідомив, що Василя Мандригу вже тричі звільняли з правоохоронних органів, але йому кожен раз вдавалось поновлятись на посаді через суд. “Якщо я не помиляюся, то в травні 2024 року він останній раз поновився на посаді. І знову потрапив у гучний скандал”, — зазначив Олександр Клімов. Своєю чергою Петра Царука також звільняли з поліції й він також зміг поновитись на посаді через суд. Де він зараз — невідомо. Наразі ДБР і СБУ не підтвердили факту затримання.

Нагадаємо, 11 червня прокурора Лівобережної окружної прокуратури Дніпра Остапа Федика звільнили з органів прокуратури через те, що його затримали на хабарі у 10 тис. доларів. Остап Федик є сином колишнього прокурора Дніпропетровської та Львівської областей Романа Федика. Роман Федик очолював прокуратуру Львівщини із грудня 2014 до березня 2016 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності