Стриянина судили за побиття пістолетом: мстився за забруднену машину

На Львівщині судили стриянина за побиття водія сигнальним пістолетом

Зловмисник побив водія Škoda пістолетом, двічі вистрілив у повітря і втік

Стрийський міськрайонний суд Львівської області визнав Володимира К. винним в побитті водія Škoda Octavia сигнальним пістолетом SUR 2608. Зловмисник побив чоловіка після того, як потерпілий наїхав на калюжу і забруднив салон його Volkswagen Passat B6. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 7 червня у Єдиному державному реєстрі.

Побив водія пістолетом і двічі вистрілив у повітря

За даними вироку, інцидент трапився в липні 2023 року, близько 20:30, Володимир К. їхав на своєму Volkswagen Passat B6 поблизу села Добряни, Стрийського району. В цей час, його наздогнав водій автівки Škoda Octavia, який під час обгону наїхав на калюжу й облив салон Volkswagen через відкриті вікна. Володимир К. зупинив автомобіль, витягнув сигнальний пістолет і пішов до водія Škoda.

У присутності сторонніх осіб, завдавав удару потерпілому сигнальним пістолетом SUR 2608, калібру 9 мм, у ліву скроню та брову. Він не реагував на неодноразові зауваження сторонніх осіб і завдав ще одного удару в ліву щоку від чого потерпілий водій Škoda впав і отримав синці на лівому плечі. Надалі хуліган здійснив ще два постріли у повітря і покинув місце побиття” — йдеться у вироку.

Суд визнав винним Володимира К. за статтею про хуліганство і призначив йому покарання у вигляді одного року тюрми, проте звільнив від покарання і призначив річний іспитовий строк з вимогою відмічатись у правоохоронців. До слова, суддя скасував арешт на сигнальний пістолет обвинуваченого і ухвалив знищити його разом з магазином. Вирок ще може бути оскаржено.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності