Із Львівщини на передову передали ще 305 дронів-камікадзе

Дрони-камікадзе.

Завдяки цій всеукраїнській ініціативі на фронт вже передали понад 7500 дронів.

Із Львівщини на передову вирушають ще 305 дронів-камікадзе. Про це 6 червня повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Цього разу їх передадуть воїнам 77 окремої аеромобільної бригади, 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, 420 батальйону, 68 окремої єгерської бригади, 7 прикордонного Карпатського загону, 3 прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса та 8 окремого батальйону УДА “Аратта”.

Один такий FPV-дрон коштує близько 15 тисяч гривень. Зібрати гроші на 305 дронів вдалося завдяки команді Благодійного проєкту "Пташки Перемоги" на чолі з Ігорем Дулином та Олександром Тіщенком, їхнім друзям і небайдужим людям у Миколаївській, Розвадівській, Тростянецькій, Новороздільській, Івано-Франківській та Новояворівській громадах.

До збору долучилися постійні партнери проєкту та ієромонах Макарій Дутка, який зібрав 2 мільйони гривень на потреби 24 ОМБр імені короля Данила. Завдяки цій всеукраїнській ініціативі на фронт вже передали понад 7500 дронів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності