Міськрада Стрия продала за понад 1,2 млн грн землю під забудову

Стрийська міськрада продала земельну ділянку під забудову за 1,2 млн

За земельну ділянку площею 0,038 га змагалися 10 учасників

Стрийська міська рада продала на аукціоні 4 червня земельну ділянку під забудову за понад 1,2 млн грн, що в понад шість разів дорожче від стартової ціни. Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі. Ділянку придбав місцевий приватний підприємець.

Земельна ділянка площею 0,038 га розташована на вулиці Панаса Мирного у Стрию, що у Львівській області та є у комунальній власності. Цільове призначення землі — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Придбати ділянку хотіли десять учасників

В аукціоні за право придбати ділянку позмагались 10 учасників. Стартова ціна лота — 190 286 грн. Однак протягом аукціону вона зросла і землю продали в понад шість разів дорожче. Ще при початковій ставці учасник Мар’ян Бурій запропонував найвищу ціну — 610 000 грн. Таким чином він отримав право останнього ходу в кожному з наступних трьох раундів. Відтак, Мар’ян Бурій став переможцем аукціону і придбав дану ділянку за 1 210 001 грн.

За даними системи YouControl Мар’ян Бурій є приватним підприємцем та займається технічним обслуговуванням та ремонтом транспорту.

Нагадаємо, у вівторок, 4 червня, Новояворівська міськрада продала на аукціоні землю під промисловість за 2,1 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності