Новояворівська міськрада продала за 2,1 млн грн землю під промисловість

Міськрада Новояворівська продала землю під промисловість за 2,1 млн

Кінцева ціна земельної ділянки перевищила початкову у більш ніж п’ять разів

На аукціоні у вівторок, 4 червня, Новояворівська міська рада продала земельну ділянку під промисловість за 2,1 млн грн. Землю площею понад 0,22 га придбав місцевий забудовник, про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

Міська рада Новояворівська продала ділянку, яка розташована на вулиці Шевченка у Новояворівську, що на Львівщині. Площа ділянки — 0,22 га, а призначена вона під промисловість. Початкова вартість ділянки, яку зазначила міськрада — 379 000 грн, однак продати її вийшло в понад п’ять разів дорожче.

За ділянку змагались троє учасників

За право придбати земельну ділянку на аукціоні змагалося троє учасників. Вже на першому етапі ТОВ “Яворівбуд” зробило ставку, що перевищила мільйон гривень. Таким чином товариство отримало можливість останнього ходу в кожному з раундів та бачило попередні ставки учасників. Попри це, у третьому раунді переміг інший учасник — власник кількох будівельних компаній Андрій Стецик зі ставкою 2 100 000 грн, що на 99 тисяч більше від ставки ТОВ “Яворівбуд”.

До слова, за даними системи Youcontrol, Андрій Стецик є співвласником та керівником двох будівельних компаній: "Новояворівськбуд" та "Мій дім Стрий".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності