Львівські прикордонники відмовилися від хабарів на 1,3 млн грн: усі отримали премії

Євро та долари
Фото: Freepik

Від початку року припинили 66 спроб надання прикордонникам хабарів

З початку року прикордонники Львівського загону відмовилися від хабарів на суму майже 1, 3 млн грн. Про це 4 червня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

У повідомленні йдеться, що від початку 2024 року службовці ДПСУ припинили 66 спроб дати прикордонникам хабаря. Загальна сума таких пропозицій становить близько 1,3 млн гривень.

Про порушників повідомили правоохоронцям. За пропозицію хабаря службовим особам передбачений штраф від 17 тис. грн або ж до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами начальниці групи запобігання та виявлення корупції 7 прикордонного Карпатського загону Валентини Скред, військовослужбовців, які відмовилися від хабаря, заохотили грошовими преміями.

Нагадаємо, у травні 2024 року Старосамбірський районний суд Львівської області оштрафував на 68 тисяч гривень посадовицю Черкаської міськради Тетяну С. Жінка намагалася підкупити прикордонника пропускного пункту “Смільниця“, щоб виїхати до Польщі попри заборону. Чиновниця запропонувала військовому 100 доларів

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності