З бюджету Львова виділять 2 млн грн на реконструкцію пункту пропуску “Краківець-Корчова”

Пункт пропуску

Комісія фінансів погодила виділення субвенції з міського бюджету для модернізації пункту пропуску

У четвер, 30 травня, комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради погодила виділення 2 млн грн субвенції з міського бюджету для реконструкції пункту пропуску "Краківець-Корчова". Йдеться про облаштування безбар’єрності та покращення умов приймання громадян у пропускному пункті. Про це повідомили під час засідання комісії.

Під час реконструкції повинні облаштувати безбар’єрність у пункті пропуску

До комісії надійшло звернення департаменту економічного розвитку стосовно виділення 3 млн грн для покращення пункту пропуску "Краківець-Корчова". Реконструкція спрямована на поліпшення доступності та комфорту для відвідувачів, зокрема людей з особливими потребами. Однак, під час обговорення цього питання, голова комісії Наталія Шелестак запропонувала для початку надати 2 млн грн, щоб побачити, на що витратять кошти, а потім за потреби дофінансувати.

“Дуже проблемні умови, в них немає безбар’єрності, немає умов для перечікування тих жахливих черг, тому Краківець просить нас долучитися до їхньої реконструкції по безбар’єрності. Вони там показали мені багато фотографій. Але я би пропонувала, враховуючи нашу ситуацію, зараз погодити 2 млн, ви їх освоїте і тоді вирішимо далі”, — пояснила Наталія Шелестак.

Нагадаємо, у 2022 році у пункті пропуску "Краковець – Корчова" будували новий термінал для автобусів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності