На Львівщині багатодітний батько обікрав роботодавця через невиплату зарплати

Фото умовне

Чоловік проник на будмайданчик фірми, у якій раніше працював, і вкрав 14 монтажних стійок

Шевченківський районний суд Львова засудив до умовного терміну мешканця області Любомира М., який викрав матеріали з будівельного майданчика компанії, яка не виплатила йому заборгованість із зарплати. Вирок був оприлюднений в Єдиному державному реєстрі судових рішень 29 травня.

Чоловік викрав майна на 18 тис. грн

Як вказано у матеріалах справи, у лютому цього року мешканець с. Чорнушовичі, багатодітний батько, пізно ввечері викрав з будівельного майданчика фірми ТОВ “Моноліт БАУ” 14 монтажних стійок на загальну суму понад 18 тисяч гривень. Він пройшов на територію огородженої ділянки, відкривши хвіртку, і поклав викрадені матеріали у свій автомобіль Citroen Berlingo.

На суді чоловік повністю визнав свою провину у крадіжці, але пояснив, що раніше неофіційно працював у тій будівельній фірмі, однак йому не виплатили зарплату. Тому він і вирішив таким чином "вирішити спір". Щиро розкаявся і попросив не карати його суворо. Відшкодував збитки потерпілій стороні.

Представник потерпілої компанії не наполягав на покаранні, оскільки збитки відшкодовано. Розглянувши усі деталі справи, суд вирішив засудив чоловіка до 5 років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном 1 рік. На нього покладено певні обов'язки на час випробування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності