У суботу Львівщина попрощається із шістьма захисниками

25 травня Львівщина попрощається з шістьма військовими

25 травня в останню путь проведуть шістьох військовослужбовців з Львівщини, які загинули в бою з окупантами

У суботу, 25 травня, Львівщина попрощається із Русланом Думою, Валерієм Яскевичем, Олегом Кончаком, Олександром Рудським, Олегом Ковцем та Євгенієм Кузнєцовим. Військовослужбовці загинули в бою з окупантами.

Руслан Дума

Народився у селі Задвір’я Золочівського району. Був старшим солдатом, стрільцем 1-го відділення 1-го стрілецького взводу стрілецької резервної роти. 25 лютого 2022 року Руслана Думу призвали на військову службу. 29-річний військовий загинув 22 травня 2024 року поблизу населеного пункту Сокіл, Донецької області. Вдома на нього чекали батьки та два брати.

Валерій Яскевич

Валерій Яскович народився у селі Смільне, Золочівського району. Військовослужбовець був старший сержантом, служив у складі 125-ї окремої бригади сил територіальної оборони ЗСУ на посаді командира мінометного розрахунку. В лютому 2022 року став на захист Батьківщини до добровольчого формування N°1 Бродівської територіальної громади. Загинув 7 лютого 2024 року у боях на Харківщині. Йому було 52 роки. Вдома на нього чекали мама, дружина, син та донька.

Олег Кончак

22-річний Олег Кончак народився у Самборі. Був старшим стрільцем та оператором стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А4638. Загинув 28 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Сергіївка Луганської області.

Олександр Рудський

З початком повномасштабного вторгнення львів’янин став на захист України. Воював у складі 141-ї окремої піхотної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув 29 лютого 2024 року. Вдома на нього чекали батьки, дружина, двоє дітей та сестра.

Олег Ковць

Олег Ковць народився у селі Дмитровичі Львівської області. З перших днів повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони. Згодом воював у складі 116-ї окремої механізованої бригади першого механізованого батальйону Сухопутних військ Збройних Сил України. Був командиром взводу та командиром відділення. Загинув 16 травня 2024 року у 51-ому віці. Вдома на нього чекали мама, дружина, дві доньки, брат та онук.

Євгеній “Студент” Кузнєцов

Народився у Києві. Виконував бойові завдання у зоні АТО у складі 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” оперативного командування “Схід” Сухопутних військ Збройних Сил України. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист держави. Воював у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Миколаївщині. Загинув 19 травня 2024 року у 36 років. Вдома на нього чекали донька, син, дружина, бабуся, брат та сестра.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності