Графіки відключень у суботу діятимуть впродовж чотирьох годин

Графіки погодинних відключень у суботу, 25 травня
Фото: pexels

Графіки погодинних відключень 25 травня застосують лише увечері

У суботу, 25 травня, по всій території України діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії впродовж чотирьох годин, повідомили в Укренерго.

У суботу з 20:00 до 24:00 у всіх областях України діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Споживання електрики протягом двох годин обмежать як для побутових, так і для промислових споживачів. Об’єкти критичної інфраструктури не обмежуватимуть.

“Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр “Укренерго” щовечора доводить до кожного обленерго” — зазначили у Укренерго.

В Укренерго додають, що головною причиною обмежень в подачі електроенергії наслідки ракетних ударів Росії по українських електростанціях. До слова, З 22 березня по 8 травня росіяни п’ять разів цілеспрямовано атакували всі великі теплові та гідроелектростанції. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку атак.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідав про те, які графіки відключення світла діють у Львові та як дізнатись свою групу знеструмлення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності