У Стебнику на Львівщині відкрили інклюзивний дитячий майданчик для переселенців

На Львівщині побудували інклюзивний дитячий майданчик для переселенців

На майданчику зможуть бавитися діти з 30 внутрішньо переміщених сімей

В Стебнику, Дрогобицького району, побудували дитячий майданчик біля гуртожитку, в якому проживають виключно внутрішньо переміщені родини. Майданчик створили за фінансової підтримки благодійної організації CORE Response у співпраці з громадською організацією “ГІ Допоможемо разом” та Дрогобицькою міською радою.

Майданчик для дошкільнят і підлітків

Ігровий майданчик розраховний для дітей різного віку категорій — від дошкільнят до підлітків. Також при будівництві врахували потреби дітей з інвалідністю. Ігрові елементи та складові доброустрою виготовили переважно з дерева. Метою проєкту було створити безпечний простір для гри та розвитку дітей, які зараз проживають у Стебнику, а також місце, де вони зможуть знайомитись та спільно проводити час.

Майданчик створили за фінансової підтримки благодійної організації CORE Response у співпраці з громадською організацією “ГІ Допоможемо разом” та Дрогобицькою міськрадою. Раніше завдяки підтримці цих організацій було відремонтовано гуртожиток для родин ВПО, який знаходиться поряд з майданчиком.

“Ми вважаємо, що допомога має бути комплексною. Тож цей проєкт став логічним продовженням роботи, яку ми розпочали раніше з відновлення місцевого прихистку для переселенців, в якому проживає понад 30 сімей“, – відзначила виконавча директорка CORE Response в Україні Ліана Хоровицька.

До слова, будівництво майданчика тривало з жовтня 2023 до квітня 2024 року. Майданчик розташований у Стебнику на вул. Мельника 4а.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності