На Львівщині у зіткненні авто з деревом загинув пасажир

На Стрийщині у зіткненні авто з деревом загинув пасажир

Водій не впорався з керуванням та з’їхав з дороги

Пізно ввечері у понеділок, 20 травня, на Дрогобиччині сталася смертельна аварія. Автомобіль Mercedes-Benz зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення пасажир Mercedes загинув на місці ДТП. Правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Водій не постраждав

ДТП трапилася близько 22:30 в селі Довге, що на Дрогобиччині. 37-річний водій їхав селом за кермом автомобіля Mercedes-Benz. Разом з ним у машині пребував 36-річний пасажир. Раптом водій втратив контроль над автомобілем та з’їхав з дороги. На узбіччі Mercedes зіткнувся з деревом.

Внаслідок зіткнення 36-річний пасажир авто отримав важкі травми, від яких помер на місці аварії. Водій Mercedes не постраждав.

Згодом у поліції Львівської області уточнили, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. За скоєне йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Водія затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, в Меденичах через ДТП перевернувся автомобіль Renault. Також на Львівщині внаслідок ДТП постраждали четверо пасажирів, серед яких дитина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності