Погодинних відключень електроенергії 18 травня на Львівщині не планують

Графіки відключення електроенергії на Львівщині 18 травня
Фото: pexels

Обмеження діятимуть для промисловості

У суботу, 18 травня, на території області та у Львові не планують вводити погодинні відключення електроенергії для побутових споживачів, про це повідомив у суботу, 17 травня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Графіки обмеження електроенергії діятимуть для промислових споживачів

Як йдеться в повідомленні, попри те, що відключень електроенергії для побутових споживачів не планують, будуть обмеження для промисловості.

“За розпорядженням “Укренерго”, завтра в усіх областях України, і на Львівщині зокрема, з 19:00 до опівночі, будуть діяти графіки обмеження потужності для промислових споживачів. До обʼєктів критичної інфраструктури обмеження застосовувати не будуть,” — зазначив Максим Козицький.

До слова, нещодавно LVIV.MEDIA пояснив, які графіки відключення світла діють у Львові та як дізнатись свою групу знеструмлення. Окрім того, чим відрізняються аварійні відключення електроенергії від погодинних.

Нагадаємо, 17 травня графіки погодинних відключень (ГПВ) для побутових та промислових споживачів діяли по всій Україні з 00:00 до 08:00 та з 19:00 до 24:00. Крім того, в Укренерго заявили, що постійні відключення електроенергії в Україні можуть тривати до вересня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності