На Львівщині водій-пожежник врятував з вогню подружжя односельців

Михайло Баран працює в пожежно-рятувальній частині Перемишлян

Згодом господар будівлі помер, однак його дружина вижила

Працівник ДСНС, перебуваючи поза службою, врятував із пожежі жінку. Про це 23 квітня повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області. Як йдеться у повідомленні, 22 квітня у селі Лагодів Львівського району в одноповерховому цегляному будинку спалахнула пожежа. Сусіди, які побачили з вікон дим, відразу викликали пожежників, а також покликали односельця, який працює рятувальником,

Розуміючи, що у будинку перебувають люди, мешканець Лагодова Михайло Баран разом зі своїм сином та ще одним чоловіком забігли в задимлений будинок. Чоловіки винесли господаря, а пізніше й жінку, які були на момент пожежі в будівлі. Побачивши, що чоловік не дихає, Михайло Баран відразу взявся реанімувати господаря, провівши йому непрямий масаж серця. На жаль, від отруєння димом, отриманого під час пожежі, господар будинку помер, проте через вчасну допомогу рятувальника жінка залишилась живою.

Михайло Ярославович працює водієм у 20-й державній пожежно-рятувальній частині Перемишлян Львівського району. У чоловіка за плечима великий досвід роботи, але головне, що чоловік й поза межами роботи залишається небайдужим до чужої біди”, — зазначили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

До слова, Михайло Баран уже вперше рятує людину поза службою. Це у 2014 році він виніс з снігового замету чоловіка, не давши йому замерзнути.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності