Біля Львова п’яний водій Audi A6 двічі намагався втекти від патрульних

Фото з місця затримання водія Audi A6
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Порушникові загрожує три штрафи

У понеділок, 15 квітня, правоохоронці затримали водія за перевищення швидкості. Коли чоловік вийшов з машини, то виявилося, що він ще й був п’яний. Спершу водій намагався втекти від поліцейських, проте згодом погодився поїхати з ними до медзакладу на перевірку. Затриманому загрожує три штрафи, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, інцидент стався у селі Великий Дорошів, що біля Львова на трасі Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Патрульні зафіксували на мобільний прилад для вимірювання швидкості автомобіль Audi A6, який рухався зі 74 км/год, тобто на 24 км/год швидше, ніж дозволено в межах населених пунктів. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, проте той його проігнорував та поїхав далі. Коли патрульні наздогнали та зупинили авто, 38-річний водій вийшов та знову спробував втекти від правоохоронців, але вже пішки.

Працівники поліції затримали порушника і виявили, що він був п’яний. У лікарні медики двічі перевірили вміст алкоголю в крові у затриманого водія, і обидва рази пристрій Drager показав результат у 1,9 проміле. Відтак правоохоронці винесли на порушника постанову та склали два протоколи. 38-річному водію загрожують штрафи за перевищення швидкості, п’яне водіння та невиконання вимог правоохоронців про зупинку.

Нагадаємо, неподалік села Сушно Червоноградського району через п'яного фірмана з гужової підводи випали 8-річні хлопчик та дівчинка. Дітей доправили у лікарню.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності