Водій маршрутки на Львівщині втратив роботу через блокування валідатора

Маршрутка

Відео із порушенням надіслали у департамент дорожнього господарства Львівської ОВА

На Львівщині звільнили водія одного з приміських маршрутів, який блокував роботу е-квитка. Про це 5 квітня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Підставою для звільнення стало відео, яке надіслали на адресу департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА. На відео було видно, що водій закрив валідатор стороннім предметом, щоб пасажири не змогли скористатися послугою безготівкової оплати проїзду.

Звільнили за годину

“Як тільки департамент отримав повідомлення про порушення, нами негайно була проведена робота з автотранспортним підприємством. За грубе порушення трудової дисципліни керівництво автотранспортного підприємства ухвалило рішення щодо звільнення водія цього приміського автобусного маршруту. Питання вирішили протягом години з моменту отримання інформації”, – зазначає директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

У Львівської обласній військовій адміністрації закликають жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися за коротким номером “Гарячої лінії області” – 1684, або номером “Урядової гарячої лінії” – 1545.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності