Вночі на Львівщині патрульні затримали 14 п’яних водіїв

За ніч на Львівщині затримали 14 пʼяних водіїв

Один із затриманих вже не вперше їздить за кермом у стані алкогольного сп’яніння

В ніч на четвер, 21 березня, на Львівщині патрульні затримали 14 водіїв з ознаками алкогольного спʼяніння. Одного з них вже вдруге піймають на їзді на підпитку. Про це 21 березня повідомила Патрульна поліція Львівської області у Facebook.

14 п’яних водіїв

Лише цієї нічної зміни на Львівщині патрульні виявили у 14 керманичів ознаки сп‘яніння. Один із них вдруге порушив закон та сів за кермо напідпитку. Під дією алкоголю чи наркотичних речовин водій втрачає здатність адекватно сприймати те, що відбувається довкола, та вчасно реагувати на зміну дорожньої обстановки” — йдеться у повідомленні поліції.

Штраф — 17 тис. грн

До слова, за керування автомобілем в нетверезому стані передбачено штраф 17 тис. грн і позбавлення водійських прав на 1 рік. За повторне керування в стані спʼяніння протягом одного року — штраф 34 тис. грн із позбавленням права керування на 3 роки з оплатним вилученням автівки.

Нагадаємо, 11 березня вночі 22-річний пʼяний водій не впорався із керуванням та влетів у будинок в центрі Львова. Тоді від проходження тесту на стан сп‘яніння водій відмовився. Патрульні склали на чоловіка два протоколи: за керування транспортом у стані сп‘яніння та за порушення ПДР, що призвело до аварії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності