• Головна
  • Новини Львівщини
  • Мешканець Львівщини спробував нелегально перевезти через кордон іспанську косметику та техніку Apple

Мешканець Львівщини спробував нелегально перевезти через кордон іспанську косметику та техніку Apple

незадекларовані товари

У декларації чоловік вказав лише про перевезення 28 коліс з дисками, які були у вжитку

Львівські митники в автомобілі 28-річного мешканця Мостиськ виявили приховані та незадекларовані шість Smart колонок "Apple Home Pod 2 Gen" і понад 300 одиниць косметичних засобів Tahe Botanic виробництва Іспанії. Про це 13 березня повідомили у Львівській митниці.

Де виявили контрабанду

У пункт пропуску “Шегині – Медика” із Польщі прибув автомобіль Renault Master, яким керував 28-річний житель Мостиськ. У декларації чоловік вказав про переміщення 28 коліс з дисками, які були у вжитку.

Однак під час огляду його мікроавтобуса працівники митниці виявили приховані товари: шість Smart колонок "Apple Home Pod 2 Gen" і понад 300 одиниць косметичних засобів Tahe Botanic виробництва Іспанії. Незадекларовані товари знайшли в конструктивних порожнинах авто, доступ до яких став можливим після демонтажу пасажирських сидінь та декоративної оббивки. Водій зізнався, що товари він приховав від митного контролю особисто.

За цим фактом склали протокол про переміщення через кордон з приховуванням від митного контролю. Товари тимчасово вилучили, а справу розглядатимуть в суді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності