У п’ятницю Львівщина попрощається з чотирма загиблими захисниками

У п’ятницю Львівщина попрощається з чотирма загиблими захисниками

26 січня на Львівщині в останню путь проведуть Ігоря Кошлая, Андрія Миляна, Богдана Луцика та Ігоря Стахіва

У п’ятницю 26 січня, у Львівській області попрощаються з чотирма загиблими захисниками, повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Ігор Кошлай

Воїн родом зі Львова. Від початку повномасштабного вторгнення Росії став на захист України. Загинув 7 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання у Запорізькому напрямку у віці 50 років. У захисника залишились донька, дружина, сестра.

Андрій Милян

Із початком повномасштабного вторгнення львів’янин став на захист України від загарбників до лав 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. У Андрія Миляна залишилися мама, дружина, 5-місячний син та сестра.

Богдан Луцик

Житель міста Соснівка. Інспектор прикордонної служби військової частини 9938. Загинув 22 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Ігор Стахів

Житель села Вороняки Золочівського району. Воїн був стрільцем-помічником гранатометника сьомої парашутно-десантної роти 2 парашутно-десантного батальйону. Загинув 18 січня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області. У захисника залишилися дружина, три доньки і четверо внуків.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності