10 січня на Львівщині згоріло чотири автомобілі

10 січня на Львівщині згоріло чотири автомобілі
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Одне з авто згоріло дощенту, ніхто з людей не постраждав

У середу, 10 січня, на Львівщині згоріли чотири авто. Одне з них загорілося в гаражі, вогонь пошкодив будівлю. Під час пожеж ніхто з людей не постраждав, повідомила пресслужба ДСНС Львівської області.

Як повідомляють рятувальники, перша пожежа сталася близько 11:00. На гарячу лінію надійшло повідомлення про те, що в селі Солонка Львівського району загорівся автомобіль Peugeot Expert. Вогонь повністю знищив мотор машини. Вже за 20 хвилин рятувальники ліквідували пожежу.

О 15:31 у селі Зимна Вода Львівського району почалася пожежа в гаражі. Вогонь пошкодив автомобіль марки Citroen, дах будівлі, а також деякі побутові речі, які були в гаражі. Рятувальники погасили пожежу до того, як вона встигла перекинутися на житлові будівлі, ніхто з людей не постраждав.

Наступна пожежа сталася близько 16:04 в селі Гніздичів Стрийського району. Там загорівся ЗАЗ Vida. За 20 хвилин пожежники погасили авто, проте вогонь встиг знищити моторний відсік.

Також у Стрию на вулиці Січових Стрільців близько 16:40 зайнявся легковик Mercedes. Вогонь знищив авто повністю, а також пошкодив Chevrolet Aveo, яке стояло поряд. За 20 хвилин пожежники загасили вогонь, Chevrolet вдалося врятувати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності