Власниця квартири у Стрию отримала підозру через смерть подружжя-орендарів від чадного газу

Власниця квартири у Стрию отримала підозру через смерть подружжя-орендарів від чадного газу

Жінці загрожує від трьох до восьми років ув’язнення

40-річній жительці Стрия повідомили про підозру за фактом порушення правил пожежної безпеки. Відомо, що у її квартирі у січні 2022 року через отруєння чадним газом загинули двоє людей. Про це у середу, 10 січня, повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Слідчі встановили, що 40-річна власниця квартири в Стрию незаконно та самовільно, без газорозподільного підприємства під'єднала газові прилади з відведенням продуктів згорання в димоходи. Так жінка не забезпечила утримання системи газопостачання. Вона у 2022 році здала квартиру в подобову оренду парі. В результаті чого 23-річна жінка та 28-річний чоловік отруїлись чадним газом та померли.

Відомо, що пара мала залишити ключі від квартири в обумовленому місці, але господиня його там не знайшла. Тому вона відчинила житло своїм ключем та виявила тіла загиблих. У подружжя залишилася однорічна дитина.

Слідчі повідомили власниці квартири про підозру за фактом порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 270 КК України). Їй загрожує від трьох до восьми років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності