У Пустомитах затримали п’яного водія, який спричинив ДТП з трьома авто та втік з місця аварії

У Пустомитах затримали п’яного водія, який спричинив ДТП з трьома авто та втік з місця аварії

Зловмисники розшукали місцеві поліцейські офіцери громади

У Пустомитах поліцейські затримали водія Аudi А6, який у вівторок, 19 грудня, о 12:49 у нетверезому стані скоїв ДТП, внаслідок якої постраждало дві людини, а чотири автомобілі зазнали ушкоджень. Про це повідомила Пустомитівська міська рада.

19.12.2023 о 12.49 год в м. Пустомити по вул. Грушевського, 46 поблизу будівлі «Укрпошти» відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Аudi А6 під керуванням водія (який зник з місця пригоди), автомобіля Mercedes- Benz ML350, автомобіля Ford Tourneo автомобіля (припаркований) Skoda Fabia та автомобіля (припаркований) Opel Astra. Внаслідок ДТП отримали травми водій а/м Mercedes та пасажир а/м Ford. Винуватець даної ДТП залишив місце події та пішов у невідомому напрямку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, поліцейськими офіцерами громади Миколою Равликом та Романом Скрипцем було встановлено особу-винуватця ДТП та місце перебування останнього. Відносно гр. Б. були складено адміністративні матеріали по ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), 122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП) та ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння).

Posted by Пустомитівська територіальна громада on Wednesday, December 20, 2023

Аварія сталася на вулиці Грушевського, 46 поблизу будівлі “Укрпошти”. Аudi А6 зіштовхнувся з автомобілями Mercedes-Benz ML350 та Ford Tourneo, а також Skoda Fabia і Opel Astra, які були припарковані на узбіччі. Внаслідок ДТП отримали травми водій Mercedes та пасажир Ford, натомість винуватець аварії втік з місця автопригоди. За деякий час його затримали місцеві поліцейські Микола Равлик та Роман Скрипець.

Винуватця аварії звинувачують в порушеннях, передбачених статтями 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності