ДБР назвало попередню причину аварії на Стрийщині, в якій загинули троє військових та цивільна

ДБР назвало попередню причину аварії на Стрийщині, в якій загинули троє військових та цивільна

Водій автомобіля виїхав на зустрічну смугу, бо не впорався з керуванням

ДБР проводить розслідування за фактом трагічного ДТП, яке сталося 16 грудня на Стрийщині. Легковий автомобіль, у якому їхали троє військовослужбовців та мешканка Слов'янська, зіткнувся з вантажівкою, через що всі, хто перебував в легковику загинули. Правоохоронці вважають, що ДТП сталася через те, що водій Ford Focus не впорався з керуванням, повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань у понеділок, 18 грудня.

“За попередніми даними, військовий, який перебував за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в той момент рухалась вантажівка з автопричепом“, — розповіли в ДБР. Правоохоронці продовжують встановлювати обставини аварії.

Нагадаємо, 16 грудня поблизу села Сможе Стрийського району на автодорозі Київ — Чоп сталася ДТП. Легковик Ford Focus, у якому їхали троє військових та жителька Слов'янська, зіткнувся з вантажівкою Volvo, якою керував житель Яворівського району. Водій та всі пасажири Ford Focus загинули на місці аварії. Одним з загиблих виявився заступник Голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту полковник Віктор Жигунов.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності