19-річний мешканець Львівщини збив жінку на пішохідному переході в Коломиї

19-річний мешканець Львівщини збив жінку на пішохідному переході в Коломиї

Водія відшукали протягом доби

Мешканець Львівщини збив жінку в Коломиї, повідомив Інформатор. Вранці 14 грудня водій наїхав на молоду жінку на пішохідному переході на вул. Січових Стрільців-Шкрумеляка і втік з місця аварії.

Інцидент стався 7:30 ранку, коли вулиця була майже порожньою. Вулицею йшов військовослужбовець, який й допомог жінці перебратися з проїжджої частини на тротуар. Згодом медики надали потерпілій першу допомогу і госпіталізували її.

Винуватця вдалось встановити завдяки відеозаписам камер відеоспостереження, що розміщені на цій вулиці. Протягом доби поліцейські затримали транспортний засіб «РЕНО Канго» в с. Довгий Войнилів Калуського району та затримали порушника. Водієм, що покинув травмовану жінку на проїжджій частині й втік з місця ДТП, виявився чоловік 2004 року народження, мешканець Львівської області.

Нагадаємо, що за втечу з місця ДТП йому загрожує штраф у розмірі 3400 гривень або позбавлення прав від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб. В умовах воєнного стану цей злочин карається ще суворіше.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності