На Львівщині п’яний водій Volkswagen спричинив ДТП

На Львівщині п’яний водій Volkswagen спричинив ДТП

Вміст алкоголю в крові водія становив 1,52 проміле

На Львівщині 38-річний водій Volkswagen Golf Variant спричинив ДТП, зіткнувшись з зустрічним авто. Прибувши на місце аварії правоохоронці виявили, що водій Volkswagen був за кермом п’яним, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області у неділю, 10 грудня.

За даними правоохоронців, ДТП сталася пізно ввечері на дорозі Львів — Брюховичі. 38-річний водій Volkswagen Golf Variant під час зустрічного роз'їзду не дотримався бокової дистанції та зіткнувся з Audi Q8. Обидва автомобілі сильно пошкодились через зіткнення, проте ніхто з людей не постраждав. Коли ж правоохоронці приїхали на місце аварії, то виявили, що водій Volkswagen був за кермом п’яним. Вміст алкоголю в його крові становив 1,52 проміле.

“За 11 місяців цього року на території Львівської області зареєстрували 165 ДТП з потерпілими, саме через перебування водія у стані сп'яніння. В них травмувалося 240 осіб і, на жаль, 17 людей загинуло“, — розповіли в патрульній поліції.

За фактом аварії правоохоронці склали протокол. За водіння в нетверезому стані 38-річному водію загрожує позбавлення водійських прав на один рік та штраф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності