У День Збройних сил України Львівщина прощатиметься із чотирма Героями

У День Збройних сил України Львівщина прощатиметься із чотирма Героями

В останню путь проведуть: Володимира Сачалу, Андрія Шевченка, Богдана Дмитрика, Олександра Іванічкіна

У середу, 6 грудня, Львівщина прощається із чотирма захисниками: Володимиром Сачалою, Андрієм Шевченком, Богдано Дмитриком, Олександром Іванічкіним. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Володимир Сачала — мешканець Яворівської громади. У січні 2023 року став на захист країни та служив у складі 24 бригади. Наприкінці листопада внаслідок мінометного обстрілу отримав несумісні зі життям поранення. Захиснику було 26 років. Вдома на нього чекала дружина.

Андрій Шевченко дрогобичанин. З лютого 2023 року Андрій боронив Україну у складі ВЧ А-4010. Служив на Бахмутському напрямку. Загинув захисник 13 березня 2023 року під час виконання бойового завдання. У Героя залишились батьки, дружина, син та сестра.

Богдан Дмитрик львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на війну. Боронив державу на східному напрямку в лавах 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Загинув Герой 1 грудня 2023 року. Вдома на нього чекали батьки, дружина та донька.

Олександр Іванічкін — львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення до лав Збройних Сил України вступив добровольцем. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на східному напрямку у складі 5-ї окремої штурмової Київської бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув Захисник 29 листопада 2023 року. У нього залишилася мама, сестра та двоє синів.

Додамо, за добу 5 грудня Сили оборони ліквідували 1270 військових армії РФ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності