На Львівщині внаслідок зіткнення двох вантажівок постраждало троє осіб

На Львівщині внаслідок зіткнення двох вантажівок постраждало троє осіб

Чоловіка затисло в кабіні водія, його звільняли рятувальники

У Стрийському районі зіткнулися два вантажних автомобілі «DAF» та «Peugeot». В наслідок аварії одного з водіїв затисло в кабіні, його звільнили рятувальники. Про аварію повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області у суботу, 2 грудня. 

Як повідомляють правоохоронці, ДТП сталася пізно ввечері 1 грудня у селі Нижня Стинава Стрийського району. 40-річний водій вантажного автомобіля DAF, мешканець Львівщини, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. В наслідок цього він зіткнувся з іншою вантажівкою, якою керував 22-річний мешканець Рівненщини. Після цього в одну з вантажівок в’їхав легковик марки Peugeot, за кермом якого була 30-річна мешканка Стрийського району.

В наслідок аварії водія однієї з вантажівок затисло в кабіні. Його звільнили рятувальники, які приїхали на місце ДТП. Також через аварію постраждав водій іншої вантажівки та 35-річна пасажирка Peugeot. Їх усіх з травмами різної важкості доправили лікарні.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху 40-річному водієві вантажівки загрожує до трьох років обмеження волі з забороною керувати транспортом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності