Вітер та ожеледиця: рятувальники Львівщини застерігають про негоду

Вітер та ожеледиця: рятувальники Львівщини застерігають про негоду

Очікуються пориви вітру 15 –20 м/с

У неділю, 26 листопада, на дорогах Львівщини очікується ожеледиця. Вдень місцями пориви північнозахідного вітру 15 –20 м/с. Рятувальники просять зважати на погіршення природніх умов. Про це 25 листопада повідомило ДСНС Львівщини.

За поганих погодних умов зокрема, ожеледиці та снігу водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними.Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій”,— зазначили рятувальники.

За повідомленням Львівського гідрометцетру, у неділю, 26 листопада ,погоду визначатиме вплив атмосферних фронтів від циклону з центром над Чорним морем.

На Львіщині буде хмарно. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с, слабкі хуртовини. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

У Львові стовпчики термометрів вночі покажуть 3 – 5° морозу, вдень 1 – 3° морозу. Погіршення видимості в опадах, в тумані 50 – 1000 м.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності