На Львівщині створили 22 віртуальні екскурсії відомими туристичними об’єктами

На Львівщині створили 22 віртуальні екскурсії відомими туристичними об’єктами

Віртуальні екскурсії Львівщиною були представлені на туристичних виставках у США, Великій Британії та Польщі

Управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно із Virtual Ukraine створили 22 віртуальні екскурсії туристичними об’єктами Львівщини. У переліку — замки, вежі, музеї, сакральні споруди та природні локації, повідомило управління туризму та курортів Львівської ОВА.

У межах Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2023 рік було створено віртуальні тури: Підгорецьким, Олеським, Свірзьким, Добромильським замками, П’ятничанською вежею, скельним монастирем у Розгірче, історико-культурним заповідником «Тустань», водоспадами Гуркало, Кам’янка та Сопіт, «Турківською вісімкою», оглядовою вежею на горі Цюхів Верх, вежею Пам’яті, церквами Собору Пресвятої Богородиці у Маткові та зіслання Св. Духа у Потеличі, Пресвятої Трійці у Жовкві, які є у переліку спадщини ЮНЕСКО, туристичним шляхом на Пікуй, Крехівським монастирем, туристичними локаціями у Національному природному парку «Північне Поділля», відпочинковим осередком «Верещиця» у Національному природному парку “Яворівський”, музеєм ткацтва килимарства у Глинянах, музеєм Євгена Коновальця у Зашкові та ін.

Адміністрації історико-культурного заповідника «Стільське городище» у межах проєкту самостійно розробила віртуальний тур для своїх локацій.

Віртуальні екскурсії Львівщиною вже були представлені на туристичних виставках у США, Великій Британії та Польщі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності