Біля Львова автомобіль швидкої допомоги на пішохідному переході збив двох підлітків

Біля Львова автомобіль швидкої допомоги на пішохідному переході збив двох підлітків

Тілесні ушкодження отримала ще й пацієнтка, яку «швидка» везла у лікарню

Пізно ввечері четверга, 23 листопада, у селі біля Львова автомобіль швидкої допомоги збив двох підлітків, коли ті переходили дорогу на пішохідному переході. Про це 24 листопада повідомила поліція Львівської області.

Аварія трапилася близько 22:30, на автодорозі Львів-Шегині у селі Зимна Вода Львівського району. Водій швидкої допомоги марки Citroen, 62-річний львів’янин, рухаючись з увімкненими проблисковими маячками синього кольору, наїхав на двох пішоходів: 17-річного мешканця Винників та 18-річну жительку одного з сіл Львівського району.

Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу, окрім того, в авіарії постраждала пацієнтка, яку везли у “швидкій” — 52-річна мешканка одного з сіл району.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомили, що водія, який наїхав на підлітків на пішохідному переході, на час розслідування справи відсторонили від роботи.

Потерпілих госпіталізували в медичні заклади Львова. А після обстеження й надання їм лікарської допомоги, відпустили додому.

Зараз триває досудове розслідування, а також внутрішнє розслідування, на час якого водія відсторонили від роботи.

У центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф пообіцяли максимально сприяти правоохоронним органам в проведенні досудового розслідування та встановленні обставин події.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності