У Львові 73-річний водій Volkswagen Touareg збив пішохода

У Львові 73-річний водій Volkswagen Touareg збив пішохода

Крім цього, за минулу добу на Львівщині сталося ще дві аварії, у яких постраждали пішоходи

73-річний львів’янин на Volkswagen Touareg спричинив ДТП та збив пішохода. 81-річного потерпілого з травмами доправили до лікарні, повідомила пресслужба поліції Львівської області у четвер, 23 листопада.

За даними правоохоронців ДТП сталася у середу вранці, близько 11:30, на вулиці Варшавській у Львові. 73-річний львів’янин за кермом автомобіля Volkswagen Touareg наїхав на пішохода. Постраждалий — 81-річний мешканець Львова, — отримав травми, через які його госпіталізували.

Ще одна аварія сталася вранці, близько 7:00, 22 листопада, у селищі Красне Золочівського району. 47-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем ВАЗ 21140, наїхав на свого 72-річного односельця. Крім цього, ввечері того ж дня 29-річний львів’янин за кермом Volkswagen збив пішохода поблизу села Заклад Стрийського району. Постраждалим виявився 33-річний мешканець одного з прилеглих сіл. Обох потерпілих пішоходів з травмами госпіталізували.

Правоохоронці встановлюють обставини аварій. Поліція відкрила кримінальні провадження за порушення правил дорожнього руху. Водіям може загрожувати до трьох років позбавлення волі з забороною керувати транспортом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності