На Львівщині за добу у ДТП водії травмували двох пішоходів

На Львівщині за добу у ДТП водії травмували двох пішоходів

Одна з них трапилася біля села Розвадів Стрийського району, а інша — у селі Сокільники

17 листопада, близько 06:30, на автодорозі Київ-Чоп біля села Розвадів Стрийського району водій вантажівки Scania, 24-річний житель одного з сіл Львівського району, здійснив наїзд на 67-річного мешканця Нового Роздолу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Про це 18 листопада повідомили у поліції Львівської області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20:10 на автодорозі Львів-Пустомити-Меденичі у селі Сокільники Львівського району. Водій автомобіля Chevrolet Aveo, 54-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 47-річну мешканку одного з сіл району. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності