На Львівщині напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки (ВІДЕО)

На Львівщині напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки (ВІДЕО)

Цієї ночі дороги місцевого значення розчищали 12 одиниць техніки, а дороги державного значення — 24 одиниці техніки.

На Львівщині напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки. Про це 18 листопада повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Цієї ночі та вранці 18 листопада дороги місцевого значення очищали 12 одиниць техніки, застосували 72 тонни піщано-соляної суміші. На дорогах державного значення залучили 24 одиниці техніки, застосували 96 тонн суміші”, - йдеться у повідомленні.

Від сьогодні, 18 листопада, підрядні організації, які відповідають за стан та експлуатацію доріг місцевого значення у Львівській області, ведуть посилений моніторинг ситуації на аварійно небезпечних ділянках і зобовʼязані миттєво реагувати за потреби. Відповідне доручення департамент дорожнього господарства Львівської ОВА скерував їм учора, 17 листопада.

За належне утримання доріг місцевого значення відповідає департамент дорожнього господарства Львівської ОВА. Доріг державного значення – Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області. Якщо у вашому населеному пункті дороги розчистили погано, звертайтесь на Гарячу лінію Львівської області: 112.

Нагадаємо, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, на території Львівської області та Львова 18 листопада вночі по всій території, а вдень місцями прогнозували значний мокрий сніг та сніг, подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Оголосили I рівень небезпечності, жовтий.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності