Львівщина 6 листопада попрощається з полеглим воїном Юрієм Кінашем

Фото: ЛМР

З початком російського вторгнення Юрій пішов добровольцем у військо

У понеділок, шостого листопада, на Львівщині в останню путь проведуть загиблого захисника Юрія Кінаша. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Юрій Кінаш

Юрій Кінаш («Вікінг») народився 26 вересня 1989 року у Львові. Юрій закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Інформаційні управляючі системи та технології», отримав ступінь магістра з комп’ютерних наук.

У мирний час займався приватним підприємництвом, виконував електромонтажні роботи. Був учасником команди фестивалю української середньовічної культури «ТуСтань!».

З початком російського вторгнення молодший лейтенат Юрій Кінаш пішов добровольцем до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Під час проходження служби Юрій здобув звання «лейтенант». За особисту мужність був нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «За досягнення у військовій службі» I-го ступеня. Захисник помер 29 грудня 2022 року. У Юрія Кінаша залишилися батьки, вітчим, сестра, племінниця та кохана дівчина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності