Львівщина 1 листопада попрощається із трьома загиблими Героями

Львівщина 1 листопада попрощається із трьома загиблими Героями

Львівщина попрощається із Тарасом Фіалкою, Назаром Хруставчуком та Ярославом Гривачем

1 листопада Львівщина прощається із трьома загиблими захисниками. Про це повідомили на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Тарас Фіалка

Мешканець міста Бібрка, уродженець села Кожичів Яворівського району. Воїн був оператором взводу протитанкових керованих ракет у 33 бригаді в/ч А4447.

Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. У захисника залишилися батьки, дружина, син, донечка та брати.

Назар Хруставчук

Житель села Новосілка Солонківської громади. Служив у Національній Гвардії України. Загинув 25 жовтня під час бойового завдання, проводячи евакуацію в районі західних околиць Іванівки Куп’янського району Харківської області.

У воїна залишились мама, син, дочка та два брати.

Ярослав Гривач

Народився в місті Новояворівськ Яворівського району. Коли почалось повномасштабне російське вторгнення, перебував закордоном. Повернувся, щоб стати на захист України в лавах добровольців з Правого Сектору.

Згодом продовжив службу у підрозділі Сил спеціальних операцій Збройних сил України. У захисника залишились батьки та сестра.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності