Винуватця ДТП з чотирма загиблими напередодні зупиняли під наркотиками за кермом

Фото з Фейсбук-сторінки Поліції Львівської області

До того ж 43-річний киянин позбавлений водійського посвідчення

У неділю, 15 жовтня, 43-річний мешканець Києва вчинив масштабну ДТП у Дрогобичі — в аварії загинули чотири людини. Однак виявилося, що напередодні водія вже зупиняли у стані наркотичного сп’яніння у Львові. Про це повідомило видання ZAXID.NET з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

За даними журналістів, 43-річний киянин у п’ятницю, 13 жовтня, керував автомобілем Toyota Land Cruiser у стані наркотичного сп’яніння на вулиці Тракт Глинянський у Львові. Водія зупинили поліцейські і він погодився пройти перевірку на стан сп’яніння у медзакладі. Перевірка підтвердила, що киянин був під дією наркотиків. До того ж це другий раз за рік, коли його зупинили нетверезим за кермом. Також під час перевірки з’ясували, що чоловік позбавлений водійського посвідчення. На водія склали два протоколи.

Через два дні, позбавлений прав киянин вчинив масштабну ДТП. 15 жовтня він за кермом Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу на трасі «Трускавець-Львів» поблизу Дрогобича й зіткнувся з Volkswagen Caddy. Унаслідок аварії три людини загинули на місці, одна жінка померла в лікарні, ще троє людей отримали травми різного ступеня важкості. Водій Toyota не постраждав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності