На Львівщині 14 жовтня попрощаються із шістьма загиблими Героями

На Львівщині 14 жовтня попрощаються із шістьма загиблими Героями

Львівщина попрощається із Віталієм Казаковим, Юрієм Петрівим, Володимиром Ольшанецьким, Богданом Пилипом, Мар’яном Батюком та Володимиром Букартиком

Сьогодні, 14 жовтня на Львівщині прощаються із шістьма загиблими захисниками. Про це повідомляють на сторінці Львівської обласної військової адміністрації

Віталій Казаков

Народився за кордоном. Впродовж свого життя проживав у різних населених пунктах України: у селі Миропілля і містах Канів та Корсунь-Шевченківський Черкаської області, у столиці та поблизу Борисполя.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії боронив державу на південному напрямку фронту на посаді стрільця-снайпера 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Воїн зростав без батьків. З рідних у нього нікого не залишилося.

Юрій Петрів

Уродженець міста Нетішин, Хмельницької області. У середині 2000-х років закінчив колишній Львівський інститут економіки і туризму. Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 39-го окремого мотопіхотного батальйону “Дніпро-2”.

Від початку повномасштабного вторгнення став до лав 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на північному та східному напрямках фронту. У воїна залишилися мама, дружина, 8-річна донька та брат.

Володимир Ольшанецький

Житель міста Городок. Захищав Україну від ворога у східному напрямку. Загинув 6 вересня 2023 року на Луганщині під час виконання бойового завдання.

У захисника залишились мама, дружина, син, дочка, брат та сестра.

Богдан Пилип

Уродженець с. Волиця, Шегинівської громади. Молодший сержант військової частини А4007.

Загинув 9 жовтня 2023 року під час виконання службових обовʼязків в селищі Желанне Покровського району Донецької області.

Марʼян Батюк

Житель села Ясениця-Сільна, Бориславської громади. До лав Збройних Сил України вступив у травні 2023 року.

Загинув 10 жовтня поблизу н.п. Макіївка Луганської області під час штурмових дій. У воїна залишились мама, тато, брат з дружиною

Володимир Букартик

Житель села Твіржа, Мостиської громади. Солдат військової частини А3715.

Загинув внаслідок отриманих поранень під час штурмових дій в районі Макіївки Луганської області.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності