Робота на Львівщині: які зарплати пропонують

Робота на Львівщині: які зарплати пропонують

Найвищий заробіток пропонують у Радехові

За інформацією Львівського обласного центру зайнятості, станом на 9 жовтня 2023 року в області є 9230 вільних робочих місць і вакантних посад. Найвищий заробіток у регіоні — 80 тис. грн пропонують начальнику рільничого підрозділу у Радехові. Інженеру з транспорту на Львівщині готові платити 64 тис. грн, а водію міжнародних перевезень — 60 тис. грн.

Майже у 60 варіантах працевлаштування вказана зарплата від 40 тис. грн. На неї у Львівському районі можуть розраховувати електрозварювальники, водії, менеджери, слюсарі , аналітики та фахівці банківської сфери, директори відділення, юрисконсульти та інженери.

Заробіток від 30 до 40 тис. грн пропонують працедавці у Львівській територіальній громаді водіям, токарям, мулярам, штукатурам, малярам, монтажникам гіпсокартонних конструкцій, кухарям, бухгалтерам.

У Червоноградському районі зарплатню у 30-40 тис. грн готові платити трактористам, водіям авто, грибоводам, вантажникам, інженерам, механікам з ремонту транспорту.

У Дрогобицькому районі 30 тис. грн пропонують інженеру-технологу, у Стрию – водію-далекобійнику, у Яворові – водію зерновоза.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Росії проти України у Львівській області працевлаштувалися 1633 переселенці. Більшість з них працюють у закладах оптової та роздрібної торгівлі, на підприємствах переробної промисловості, транспорту, охорони здоров’я, у сфері обслуговування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності