• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Тернополі викрили підпільне виробництво алкоголю, який продавали у трьохстах магазинах Львова (ВІДЕО)

У Тернополі викрили підпільне виробництво алкоголю, який продавали у трьохстах магазинах Львова (ВІДЕО)

У Тернополі викрили підпільне виробництво алкоголю, який продавали у трьохстах магазинах Львова (ВІДЕО)

Підроблений алкоголь виготовляли у Тернополі, а згодом продавали у Львові

Бюро економічної безпеки у Львівській області викрило схему незаконного виготовлення алкогольних напоїв у Тернополі. Підроблений алкоголь продавали у понад трьохстах магазинах Львова. Про це у середу, 11 жовтня, повідомили у БЕБ.

Як встановило слідство, лікеро-горілчані вироби доставлялися до одного з підприємств Львова, яке й розповсюджувало підроблений алкоголь через магазини. Під час обшуків на складах у Тернополі детективи вилучили близько 61 тис. літрів рідини із запахом спирту та лінію для виготовлення алкоголю. 

На території підприємства у Львівській області правоохоронці вилучили понад 46 тис. літрів підробленого алкоголю, металеві ємності, тару, резервуари, палети з етикетками, коробки для пакування алкогольних виробів та документи. Личаківський районний суд м. Львова на вилучене майно, вартістю понад 26 млн грн, наклав арешт. 

Наразі тривають експертизи, також встановлюють причетних до схеми осіб.

Кримінальне провадження розслідують за фактом привласнення та розтрати майна, а також збуту незаконно виготовленого алкоголю (ч. 1 ст. 199 та ч. 1 ст. 204) Кримінального кодексу України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності