• Головна
  • Новини Львівщини
  • Львівські підприємці, які надали житло для переміщених осіб, зекономили 3 млн грн на електроенергії

Львівські підприємці, які надали житло для переміщених осіб, зекономили 3 млн грн на електроенергії

Львівські підприємці, які надали житло для переміщених осіб, зекономили 3 млн грн на електроенергії

Вони платили за електропостачання за тарифами для побутових споживачів

Юридичні особи, які надали свої приміщення для поселення внутрішньо переміщених осіб, у серпні зекономили три млн грн на оплаті електроенергії. Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації у вівторок, 10 жовтня.

Підприємства, які дозволили ВПО проживати у своїх приміщеннях, мають право оплачувати електроенергію за тарифом для побутових споживачів. Таку пільгу ініціювала Львівська обласна військова адміністрація спільно з ТОВ «Львівенергозбут». Таким чином підприємства у серпні спожили електроенергії на загальну суму 4,58 млн грн, проте за зниженим тарифом сплатили майже на 3 млн менше — 1,58 млн грн.

«Ця ініціатива дала змогу зменшити навантаження на бізнес у складний час, спрямувати зекономлені кошти на виплату зарплати працівникам і на розвиток підприємництва», — зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу ЛОВА Богдан Кейван.

У липні цього року підприємства Львівщини змогли зекономити на електроенергії понад 2,2 млн грн, а у червні — більш ніж 1,5 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності