Львівські митники затримали на кордоні телефони, парфуми та взуття на 850 тис. грн

Львівські митники затримали на кордоні телефони, парфуми та взуття на 850 тис. грн

Разом порушники заплатять 255 тис. грн штрафу

Львівські митники затримали двох правопорушників, які намагалися ввезти до України незадекларовані товари на загальну суму 850 тис. грн. Про це повідомила пресслужба Львівської митниці в понеділок, 9 жовтня.

Згідно з повідомленням, у неділю працівники пропускного пункту «Шегині – Медика» затримали 28-річного жителя Хмельниччини, який повертався з Польщі в автомобілі Mercedes-Benz. У декларації чоловік вказав, що перевозить лише особисті речі, але під час огляду мікроавтобуса митники знайшли понад 60 незадекларованих парфумів та 18 пар кросівок Puma. Загальна вартість товарів, які намагався ввезти порушник, становить майже 450 тис. грн.

Також у суботу, 7 жовтня, на пропускному пункті «Краківець – Корчова» правоохоронці затримали 35-річного жителя Чернівців. Він перетинав кордон за кермом Mercedes та намагався незаконно провезти до країни п’ять Apple iPhone 15. Згідно з ринковими цінами, разом вони коштують близько 400 тис. грн. Обоє порушників отримають штраф у розмірі 30% вартості незадекларованих товарів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності