На Львівщині син врятував батька з вогню

На Львівщині син врятував батька з вогню

Внаслідок пожежі чоловік, 1669 року народження, отримав опіки 30% тіла

8 жовтня о 5:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селищі Верхнє - Синьовидне на вул. 22 Січня, Стрийського району в одноповерховому цегляному житловому будинку, розміром 13×9 м.

Про це пишуть на сторінці Головного управління ДСНС у Львівській області.

До місця події скерували рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе та рятувальників 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий.

Ще до прибуття вогнеборців син, вибігши з будинку, помітив, що батька немає поруч. І він без роздумів повернувся в палаючу будівлю і виніс звідти тата.

Внаслідок пожежі чоловік, 1669 року народження, отримав опіки 30% тіла: обличчя, верхніх кінцівок, дихальних шляхів, тулуба та опіковий шок. Його у важкому стані госпіталізовано у лікарню Святого Луки.

На момент прибуття вогнеборців до місця події дах будинку був охоплений вогнем.

О 6:51 пожежу локалізували та о 7:16 ліквідували.

Вогонь знищив дах на площі 117 кв.м, перекриття на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м, пошкодив перекриття на площі 107 кв.м, стіни на площі 60 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м.

Пошкоджено стіну на площі 20 кв.м сусіднього дерев'яного одноповерхового житлового будинку критому шифером, розміром 10×8 м, та стіну на площі 25 кв.м дерев'яного одноповерхового житлового будинку розміром 9×7 м.

Врятували 5 будівель.

До ліквідації пожежі залучалось 10 осіб та 2 одиниці спецтехніки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності